Elegantie en werkschoenen. Op Sixton.nl komen beide samen

Denk je bij het woord ‘werkschoenen’ meteen aan die lompe, hoge klompen met stalen neuzen? Wij tot voor kort ook! Sinds we door Sixton Peak zijn ingeschakeld voor het ontwerp van hun nieuwe website, is dat beeld echter compleet veranderd.

Comfort, Duurzaamheid, Elegantie
Sixton Peak spreekt trouwens liever over veiligheidsschoenen, en combineert die veiligheid met comfort, duurzaamheid en elegantie. Elegantie? Jazeker. Zo is er de Sixton Ritmo-lijn met de Dance-schoen. Handig bijvoorbeeld als iemand bij het stijldansen op je tenen gaat staan….

De trefwoorden comfort, duurzaamheid en elegantie wilde Sixton Peak ook terug laten komen op de website. Veiligheidsschoenen gaan jaren mee, je loopt er vele honderden kilometers op en ze moeten echt aanvoelen als een tweede huid. Het koopproces kan wat tijd in beslag nemen, en de keuze wordt weloverwogen gemaakt.

Rustig kiezen, overal vandaan
Daarom géén schreeuwerige ‘Koop nu’ acties op de site. Maar wél ruimte voor een uitgebreide beschrijving van de veiligheidsvoorschriften waaraan wordt voldaan, een uitleg over het type schoen en een zoomfunctie: door het navigeren over een foto wordt deze automatisch vergroot en kun je tot op het stiksel nauwkeurig inzoomen.

Sixton Peak ziet dat steeds meer bezoekers vanaf de Smartphone of de Tablet op de website komen. Daarom is de site responsive gemaakt. De foto’s en teksten passen zich meteen aan op de schermgrootte. Of je nu vanaf bijvoorbeeld de laptop, de iPad of de mobiele telefoon naar www.sixton.nl gaat, deze wordt altijd goed weergegeven.

Prinstscreen Sixton.nl

Lab050 kijkt terug op een erg prettige samenwerking met Sixton Peak. De korte lijnen tussen de opdrachtgever, interactie ontwerper, designer en bouwer zorgde voor een korte doorlooptijd en een comfortabel, duurzaam en elegant resultaat.