Webdesign & -ontwikkeling

Uw website verdient een uniek design waarmee je de bezoeker verleidt. De bezoeker wil vinden waar hij naar op zoek is. Daar ligt onze kracht. Wij denken vanuit de bezoeker. We vinden de juiste balans tussen design en gebruiksvriendelijkheid.

Met een mooi design verleid je de bezoeker van je website, dat staat voorop. En het ontwerp moet aansluiten bij alle andere uitingen van uw bedrijf of organisatie, een randvoorwaarde. Herkenbaarheid en eenheid, daar draait het om.

De gebruiker van uw website staat centraal

Naast een verleidelijke website wil hij simpelweg vinden waar hij naar op zoek is. Zonder omwegen, zonder afleiding. De gebruiker bepaalt het succes van uw website. Dat gegeven nemen we mee in alle stappen naar het unieke webdesign.

We ontwerpen voor desktop, mobiel en tablet
We kijken verder dan het tonen van een website op de ‘gewone’ computer. Dat vinden wij belangrijk met oog op het toenemend gebruik van internet op mobiele telefoons en tablets. Als we designen, houden we rekening met alle ‘devices’. Responsive design noemen we dat, een belangrijke trend in deze tijd.

Optimaal vindbaar in de zoekmachines
Een absolute voorwaarde, een optimale vindbaarheid in Google. Bij de bouw van de website zorgen we ervoor dat Google de website goed kan doorzoeken. En ook bij het schrijven van teksten voor uw website kunnen we u exact vertellen wat u wel en wat u niet moet doen.

Voordat we gaan designen

We beginnen niet zomaar met ontwerpen. We stellen u eerst de vraag wat het doel is van uw website. Wat wilt u bereiken? Als we dat doel helder hebben kruipen we in de huid van de bezoeker van uw website. Welke vragen en welke doelen heeft hij? We maken een overzicht van vragen die de gebruiker van uw website heeft. Deze ‘user stories’ vormen de basis voor de website.

Eerst de architect aan het werk
Voordat we gaan ontwerpen maken we een schematische weergave van uw website. Hier hebben we de ‘user stories’ in verwerkt. Het is een klikbaar prototype van uw website. Een schematische weergave van uw website, klikbaar waarbij we de user stories een plek geven op de website. Dit met de kennis welke informatie gebruikers waar zoeken.

Wij letten op uw kosten

Effici├źnt is het ook nog eens, zowel in tijd als in geld. Nog voor er vormgeving techniek aan te pas komt, heeft u al een goed beeld van uw website. Eventuele aanpassingen zijn in een interactie ontwerp veel sneller en eenvoudiger te doen dan als we al zouden moeten ingrijpen in de techniek.