IE Systems noemt website weer

IE Systems uit Alkmaar timmert al jaren aan de weg met innovatieve oplossingen voor de rioleringsbranche. Van oudsher verkocht het bedrijf haar producten offline. Een echte website was er niet. Tot Lab050 werd ingeschakeld.

De rioleringsbranche is nog redelijk conservatief. IE Systems doet voornamelijk zaken met gemeentes en waterschappen, en voor hen blijft persoonlijk contact enorm belangrijk. ‘Eerst zien, dan geloven’ is toch het devies.

Vertrouwen
Anno 2015 kun je als bedrijf niet meer zonder een goede, informatieve en actuele website. Juist op de website kun je veel van jezelf laten zien, waardoor (potentiële) klanten in je boodschap gaan geloven. Toen IE Systems aan Lab050 vroeg om mee te denken aan de ontwikkeling van een nieuwe website en online marketingstrategie, hebben we de focus gelegd op het creëren van vertrouwen.

Geen verkooppraatjes
Gemeenteambtenaren willen geen schreeuwerige verkooppraatjes, maar juist informatieve teksten die helder beschrijven welke functionaliteiten de beschreven oplossingen bevatten. Daarnaast heeft IE Systems ervaren dat haar klanten best willen investeren in nieuwe en innovatieve producten, maar echt overtuigd zijn als de buurgemeente al overstag is. Haar klanten worden dan ook ruimschoots aan het woord gelaten.

Geprezen innovaties
Ook de nieuwssectie heeft speciale aandacht gekregen. IE Systems wordt de laatste tijd overladen met prijzen voor haar uitvindingen. Zo behoorde het bedrijf afgelopen jaar tot de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland. Daar zijn ze terecht trots op, en dat mag best aan de buitenwereld worden gemeld.

Website IE Systems

In een nog niet zo ver verleden durfde IE Systems niet te verwijzen naar de eigen website, als mensen daarnaar vroegen. Nu is dat wel anders! Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan op www.iesystems.nl