LAB050 ook actief in Dubai

Hoewel het kengetal in de naam Lab050 doet vermoeden dat we ons alleen richten op de regio Groningen, zijn onze klanten overal gevestigd. Een mooi voorbeeld is Creo Technologies in Dubai.

Belangrijke markt
Creo Technologies is een relatief jong bedrijf met ervaren IT-specialisten. Werkgebieden zijn Business Intelligence, Datawarehousing, Analytics en Datavisualisatie. Vanwege hun kantoor in Dubai en een sterke connectie met het vorstenhuis is Dubai een belangrijke markt voor Creo. Maar de activiteiten houden zeker niet op bij de grenzen van het golfstaatje.

Website liep achter
Zoals we wel vaker zien, liep de ontwikkeling van de website achter bij de groei van het bedrijf. Het content management systeem was niet gebruiksvriendelijk en het toevoegen van foto’s en teksten bleek voor Creo een hele operatie. Gevolg was dat de website steeds slechter gevonden werd en de inhoud niet meer paste bij de activiteiten van Creo Technologies.

Snel een nieuwe
Dat moest anders. Toevallig waren de lijnen tussen Dubai en Groningen opmerkelijk kort, en werd Lab050 gevraagd om snel een nieuwe website te ontwikkelen die aansloot bij de hogere standaard. Belangrijk uitgangspunt was dat bezoekers niet teveel verrast zouden worden door een sterk veranderd design. De basiskleuren rood, grijs en zwart, en de rustige sfeer moesten terugkeren op de pagina’s.

Website Creotech

Persoonlijk online
Voor Creo Technologies is face-to-face contact het voornaamste verkoopkanaal. De nieuwe website ondersteunt daarbij. Daarom wordt kort en krachtig beschreven welke diensten het bedrijf biedt, wat de ervaring is van de specialisten en voor welke klanten Creo werkt. Op elke pagina wordt het de bezoeker makkelijk gemaakt om snel contact op te nemen met Creo voor een persoonlijk gesprek.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan op www.creotech.com