Meer BV verbouwt ook de website

In Groningen en omstreken is Meer BV een begrip. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van woningen. Daar zijn er meer (leuke woordspeling) van. Waar Meer BV zich echter in onderscheidt is het nakomen van gemaakte afspraken, meedenken tijdens het project, netjes werken, goede nazorg en garantie.

Die kwaliteiten wilde Meer BV ook op de nieuwe website www.wijzijnmeer.nl naar voren laten komen. Lab050 werd ingeschakeld voor de nieuwbouw, het design werd gemaakt door Vormgeschikt. Meer BV had een belangrijke voorwaarde: ontwerp een homepage waarop alle werkgebieden visueel werden weergegeven. Makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat?

De bezoeker krijgt meteen een kijkje in een volledig woonhuis, en ziet de specialismen van Meer BV ‘in het huis’ getoond. Van vloeren op de begane grond tot aan de installatie van zonnepanelen op het dak. Klik je op de gewenste klus, dan krijg je direct meer informatie en de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.afbeelding homepage Meer BV

Als de samenwerking tussen Meer BV, Vormgeschikt en Lab050 kenmerkend is voor alle klussen, dan betekent dat goed nieuws voor de klanten van Meer BV. Tussen de opdrachtverstrekking en de oplevering van de website zat nog geen 14 dagen!

Wij zijn trots op de verbouwing, en hebben altijd ‘open huis’ op www.wijzijnmeer.nl