Nieuwe website voor Golftime.nl gaat voor mooi en effectief

Golftime.nl heeft sinds kort een responsive website die volledig gericht is op het verleiden van zo veel mogelijk bezoekers. Het doel voor Golftime is meer offerte-aanvragen en meer wensen die online worden doorgegeven.

LAB050 heeft daarom veel drempels weggenomen voor de bezoeker. Geen lange formulieren met veel stappen, maar een kort en efficiënt formulier dat de salesmachine van Golftime in staat moet stellen alle offertes te verzilveren.

Design gericht op duidelijkheid

Het design van Golftime is daarom gericht op effectiviteit. Alles moet goed leesbaar zijn, foto’s mooi en niet te klein. Niet te veel informatie waar dat niet nodig is, gelaagdheid van informatie is daarom belangrijk.

Nu al significante betere resultaten

Een maand na livegang zijn de resultaten al zichtbaar. Tot nu toe weten 50% meer bezoekers het offerteformulier in te vullen. Een mooi resultaat, maar we zitten niet stil, we blijven doorontwikkelen. Hoe krijgen we meer mensen naar de site met verdere zoekmachine optimalisatie en hoe zorgen we dat er meer bezoekers een offerte afsluiten door conversie-optimalisatie? Een continu proces. To be continued….

Guadalmina Resort incl. greenfees en huurauto, bij Golftime! 2014-08-21 15-30-13 2014-08-21 15-30-22