Over Lab050

Lab050 is een team van online specialisten, dat samen één doel heeft: een succes maken van uw website en online campagne. Interactie ontwerpers, vormgevers, bouwers, zoekmachinespecialisten en online marketeers werken samen aan een optimaal resultaat voor uw bedrijf of organisatie. Vanuit één gedachte: die van de gebruiker, de bezoeker van uw website. Zonder uw organisatiedoelstellingen daarbij uit het oog te verliezen.

Bedrijven online écht verder helpen

Bij Lab050 hebben we eenzelfde profiel en dat is wat ons bindt. We nemen niets voor waar aan, zijn scherp en kritisch en proberen dingen objectief te maken. Cijfers liegen niet. Het gaat niet om ons gelijk, maar het gelijk van de gebruiker van uw website. Het belangrijkste stukje DNA is misschien wel dat we niet worden gedreven door het grote geld, maar door de voldoening die het geeft om mensen en bedrijven online écht verder te helpen.

De gebruiker bepaalt het succes van uw website

In alles wat we doen staat de gebruiker voorop. Want de gebruiker bepaalt bepaalt het succes van uw website. Als hij niet vindt waar hij naar op zoek is, of niet snel genoeg, dan haakt hij af. We weten wat de gebruiker online wil, wat hij online doet en als we het nog niet weten gaan we het testen om erachter te komen. Dat is de filosofie van Lab050. In ons lab experimenteren we niet met uw website maar blijven we testen om de gebruiker optimaal te kunnen bedienen.

Met alle specialismen in huis bieden we een totaaloplossing

We zijn er om specifieke vraagstukken op het gebied van usability (gebruiksvriendelijkheid), online marketing, analytics, design en techniek op te lossen. Daar zijn we specialisten voor. Misschien nog wel belangrijker dan dat is dat we een totaaloplossing bieden voor bedrijven: we hebben alle specialismen in huis en kunnen van A tot Z adviseren en uitvoeren.

Gemiddeld goed is niet goed genoeg

En dat is waar wij ons onderscheiden van de full service bureau’s. Geen gemiddelde allrounders die overal een beetje verstand van hebben, maar specialisten die alles weten van hun eigen vakgebied bij elkaar gebracht. U doet het toch niet voor minder dan het allerbeste.