LATEN ZIEN WIJ WE ZIJN

Bij Blue Mountain weten ze wat ze willen en wie ze zijn. De website straalde dat alleen niet uit. ‘Een club met techneuten’ was wat ze terugkregen van de klant als hen de vraag werd gesteld. Aan ons de taak om te laten zien dat de diensten van Blue Mountain draaien om de vakmensen en niet om de techniek. Een prachtig resultaat waar we telkens weer trots op zijn als we de website openen.

WE BEDACHTEN HET CONCEPT

Blue mountain heeft zijn naam te danken aan een bergketen in Canada, een prachtig natuurgebied. Omdat de naam van het bedrijf op een stukje van de wereld inzoomt, leek het ons leuk om dat terug te laten komen op de website. We hebben onder andere de mensen binnen het bedrijf gevraagd hun favoriete plek aan te wijzen, daarbij konden ze het verhaal vertellen wat dat gebied met hun deed en waarom. Zoals Blue Mountain binnen hun werk inzoomt op bepaalde gebieden, hebben wij dat vertaald naar de werknemers en de wereld.

EEN WEBSITE DIE VOLDOET AAN ALLE EISEN

Meer dan de helft van de bezoekers komt tegenwoordig op je website met een mobiel of tablet. Ze willen je website vinden via Google en verwachten een snelle en gebruiksvriendelijke website. Daar zitten wij op! Al onze websites zijn responsive, op snelheid geoptimaliseerd en zoekmachine vriendelijk. Wij vinden het erg leuk om mee te denken hoe je het optimale resultaat uit je website haalt. Wat ons betreft een gezamenlijke inspanning!

NIEUWSGIERIG NAAR WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Menu