Startup MVP

Deze veelbelovende startup wil de concurrentie aangaan met Werkspot.nl. Een idee dat is ontstaan uit de ergernis met het werken met Werkspot als klusser. Onvolledige aanvragen, hoge kosten en enorm veel werk om tot een offerte te komen, die vervolgens weinig kans van slagen heeft. Dat moet beter kunnen.

Het idee: we bouwen een tool waarbij we direct onze hele klus kunnen configureren/samenstellen met als eindresultaat een directe prijs van verschillende klussers uit de buurt. De vergelijking kan vervolgens op prijs en kwaliteit gemaakt worden. Een soort Independer van klussen.

We hebben gekozen voor het bouwen van een MVP. Laten we zo snel mogelijk testen wat de behoeftes zijn van de verschillende spelers en kijken wat werkt. We hebben het dus erg klein gehouden. We bouwen in eerste instantie een offerte generatie tool voor binnenschilders in de regio Nijmegen. Waarbij we als groter doel hebben om dit uit te breiden naar alle mogelijke klussoorten in heel Nederland.

Antoon van Schilderbazen

“De juiste schilder voor je binnenschilder of buitenschilderwerk vinden is soms een enorme uitdaging. Er zijn een aantal sites waar je een offerte kunt aanvragen. Echter het probleem hiervan is soms dat je lang moet wachten of soms helemaal geen offerte ontvangt. Ook kan je op willekeurige (onhandige) tijdstippen gebeld worden met allerlei vragen over de klus.

Als je dan offertes ontvangt is het vaak appels met peren vergelijken. De ene schilder rekent geen BTW op zijn offerte. De ander rekent ex materiaal en reiskosten. Een heel gedoe vaak om tot een goede keuze te komen.

Nu is er schilderbazen.nl, hier wordt je stapsgewijs bij de hand genomen met enkel de juiste vragen over jou klus. Zodat je direct duidelijk krijgt wat er allemaal moet gebeuren en juist niet. Als alles is ingevuld krijg je direct een overzicht van de kosten en offertes van lokale schilders bij jou uit de buurt!

En als klap op de vuurpijl zetten wij deze offertes netjes op een rij voor je zodat je een heldere keuze kunt maken voor die zaken die voor jou van belang zijn!”

Menu